torsdag 28. august 2014

Dvergfalk

Det må være et sikkert høsttegn at dvergfalken er tilbake ved kysten i sørnorge, et flott syn der den sitter i favorittfurua å speider etter småfugler. Her fotografert i den siste kveldssola.

tirsdag 19. august 2014

Lappspove

Vadefuglene samler seg langs telemarkskysten og fortsatt er det en del som har sommerdrakt. Det er ikke ofte jeg ser så flotte Lappspover som disse, så selv om jeg har lappspover i samlingen fra før måtte jeg bare ta et bilde.
Klikk på bilde for stor utgave


mandag 11. august 2014

Stripegås

Det har vært masse trekkfugler langs telemarkskysten i helgen, det mest spesielle jeg så var denne stripegåsa. Om den kommer fra sentralasia eller har rømt fra en park aner jeg ikke men flott var den uansett.
Klikk på bildet for stor utgave


onsdag 6. august 2014

Grønnspett i hagen

Det nærmer seg årets høydepunkt for min del, høsttrekk med masse fotomuligheter ved kysten. Fant derfor ut at jeg måtte se gjennom bilder jeg har hatt lyst til å legge ut på bloggen men ikke rukket tidligere i år. Her en Grønnspett som etter å ha rotet rundt i lyngen en stund satte seg på en påle jeg hadde plassert ikke langt unna foringa i hagen. Ikke noe fantastisk bilde men det er mitt første grønnspettbilde så det må bare legges ut.
Klikk på bildet for stor utgave